Contact Inloggen intranet
Voor wonen, welzijn en zorg

 

Vredewold Welzijn

Vredewold is een dynamische organisatie die actief is binnen de gemeente Leek op het gebied van wonen, welzijn en zorg.  Wij beschikken over een goed toegerust zorgcentrum, een modern dienstencentrum, seniorenwoningen en diverse appartementencomplexen.

Dienstencentrum de Schutse is op de eerste plaats een ontmoetingsplaats voor alle ouderen woonachtig in de gemeente Leek. Hier worden allerlei ontmoetingsactiviteiten georganiseerd. Daarnaast zijn er activiteiten op het gebied van beweging en educatie. Vanuit de Schutse worden er ook activiteiten georganiseerd in de andere woonkernen van de gemeente Leek.

Wij bieden een breed pakket aan dienstverlenende activiteiten voor ouderen en hun mantelzorgers. Dit alles ter ondersteuning van het zelfstandig wonen.